+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Tukui ClassTimer and ClassTimer not working properly.

  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6

    Tukui ClassTimer and ClassTimer not working properly.

    Hey all, I've been trying to set up ClassTimer for my Prot Warrior but I can't get it to work for Shield Block.
    Everything else works just fine.
    If you know how to fix this or can give me a little help, please chip in.
    P.S: I have confirmed on wowhead that the spellId is 2565, still not working.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Karlsruhe/Germany
    Posts
    4,004
    Check that

    \\Interface\Addons\Tukui_Classtimer\core.lua

    has the line

    CreateSpellEntry( 2565 ), -- Shield Block

    in the Warrior section (around line 687)

  3. #3
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6
    It is there on the file like that, just not working in game. :/

  4. #4
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Karlsruhe/Germany
    Posts
    4,004
    Maybe you need to enable out of date addons?

    Have you tried asking on the tukui forums?

    www.tukui.org

    This topic in particular might help you: http://www.tukui.org/forums/topic.php?id=23419

  5. #5
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    6
    The addon itself is working, on all buffs but that one.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts