+ Reply to Thread
Results 1 to 11 of 11

Thread: Someone recognise the addon doing this

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    41

    Someone recognise the addon doing this

    Ok i am using xperl with SCT and some other addons.
    But thats what your seeing in this pic.

    SCT is displaying correctly, but there is something else showing incoming heals.
    Which annoys me a bit since its going over my player frame.

    heals.jpg

    Tried everything i could think of, but it keeps showing.

    Any help is much appreciated, thanks.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    178
    Is the Blizzard default floating combat text on?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    41
    Yeah on floating combat text everything is already turned off.
    Which is the weird part, because i would say its from the Blizz ui.
    But since its turned off i has to be something else.

  4. #4
    Join Date
    May 2009
    Location
    Connecticut
    Posts
    4,008
    Do you have MKB floating Battle text?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    41
    No only Scrolling combat text.
    And Quartz but i don't think quartz does this sort of thing.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    137
    I noticed that the names are different in the two combat texts. Is one outgoing and the other incoming?

  7. #7
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    41
    The ones on the left corner are from SCT incoming heals.
    The one above/in my player frame i got no idea, but its also incoming heals.
    Had a Pally and a Druid casting heals on me when i made the SS

  8. #8
    Join Date
    May 2010
    Posts
    181
    I think they are both from SCT, just different types/anchors. They are displaying different content so I suppose it's not another combat text addon.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    41
    Hmm might have to turn of SCT and test that. You could be right.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    71
    I would think you would have some sort of configure menu that would show you the scroll area's usually i think those kinds of add on's have 3 scroll area's by default

  11. #11
    I also think I'm seeing Tiptac or a different tooltip addon. SCT anchors are movable.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts