+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: What's the old addon that puts a floating HP / Rage count on your screen?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    54

    What's the old addon that puts a floating HP / Rage count on your screen?

    I know Xav used to use this Addon a while ago. I recently lost all of my old ones, and trying to remember them.

    Anyway, it was an Addon that put nothing but a floating number for your HP, Rage, Mana, Energy or whatever on the screen. You could put it wherever you want, and there wasn't a background. I loved this one, but I don't remember what it's called.

    Any advice?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,675
    Satrina's Digits.

    Not sure if it still works though.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    54
    Here's a picture that shows the health # on the screen. It only displays while in combat. I just don't remember the name of this addon.

    http://img64.imageshack.us/img64/230...0410211459.jpg

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    54
    Sweet, thanks for the help. I just found a link as well:
    http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/digits.aspx
    Last edited by Szader; 09-24-2011 at 04:37 AM.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Belgium
    Posts
    2,335
    Still works, been using it for ages now
    Satrina's stuff rarely breaks for some reason (although I wish Blizz would allow clicking on custom buffbars again)
    Quote Originally Posted by Ion
    Damn old people, screwin' with my grind.
    Mists of Pandaria Protection Warrior Spreadsheet
    Warlords of Draenor One Minute Field Guides

  6. #6
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    137
    Quote Originally Posted by Airowird View Post
    Still works, been using it for ages now Satrina's stuff rarely breaks for some reason (although I wish Blizz would allow clicking on custom buffbars again)
    I know that you can click on elkano buff bars and I believe raven as well.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    78
    I've been using the "Text" display type in WeakAuras to do the same thing since I stopped using Digits (but, I admit, mostly only because I had WeakAuras anyway).

  8. #8
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    USA/910
    Posts
    147
    try iceHUD you might like that

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts