+ Reply to Thread
Page 11 of 19 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 201 to 220 of 372

Thread: Lore's UI

  1. #201
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Dolk View Post
    I really like Lore's UI, so I changed mine around and added to it to create something similar. So far, I've been able to figure out how to configure and move around almost everything into the places I want them. Unfortunately, there is one thing left I cannot find the options for.



    I am really just looking to move it, but I am honestly not even sure which addon it's from at this point. Although I assume it's connected to either Parrot, IceHUD, or Quartz.

    Thanks in advance.
    That is Quartz. You can move it by toggling off "Lock" in the Quartz interface by typing /quartz. You can also remove it completely by disabling Quartz Buffs on your addon list.

  2. #202
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Hey

    Sorry if this has already been asked, but how did you switch your Pally Power around so the Aura's and such are at the bottom?

  3. #203
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks, Encr. That got the job done.

    Edit: I actually have one more question. I notice on a lot of UIs that people have a setting or addon that shows the cooldown on buttons in giant numbers. Could anyone point me to where I could add that to mine?
    Last edited by Dolk; 08-19-2009 at 12:40 AM.

  4. #204
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Australia
    Posts
    458
    lore , anyone lol what bars does lore use im getting sick of bartender

  5. #205
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Hey, I might be a bit late on this thread but I would like to know how set up the different icons on the top and bottom of Lore's UI, etc. the professions/mail/gold that sort of stuff.

    If anybody could help I would be very thankful.

  6. #206
    Quote Originally Posted by holyjebus View Post
    lore , anyone lol what bars does lore use im getting sick of bartender
    Try Dominos
    [Persianmessenger] whispers: This is blasphemy! This is Madness!
    To [Persianmessenger]: Madness? This is TANKSPOT!

  7. #207
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    4
    Whats the name pn heīs unitframe?.

  8. #208
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    4
    Hi guys.
    Why canīt i move my "classtimer"?

    Thanks

  9. #209
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Can anyone help me customize my pitbull to look like his?

    Thanks!

  10. #210
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Maktzr View Post
    Hi guys.
    Why canīt i move my "classtimer"?

    Thanks
    Go to your interface panel, Addons tab, and under ClassTimer, uncheck the "Lock" tickbox at the top of the panel. This will show test bars that you can move around as desired. Once finished, simply recheck the "lock" tickbox.

    I, also, would like to know how, or what addons you use, to get your Gold, Repairs, Time etc. to show on your FuBar.

    Any help would be much appreciated.

  11. #211
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Helsingborg, Sweden
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Davey View Post

    I, also, would like to know how, or what addons you use, to get your Gold, Repairs, Time etc. to show on your FuBar.

    Any help would be much appreciated.
    Here are the ones I use (my ui started as the same as Lore's but now has a couple of very minor changes)

    Fubar_ClockFu (ver 3.2.0.0)
    Fubar_DurabilityFu (ver 2.12 nolib)
    Fubar_MailFu (ver 3.1.3-1)
    Fubar_MiniclockFu (ver 50667 nolib)
    Fubar_MoneyFu (ver 1.2.2)
    BankItemsFu (ver 1.5)
    Fubar_OmenFu (ver 66301.8)
    Fubar_PerformanceFu (ver 2.0.0 nolib)

    All of the above work in 3.2 and are available from curse.

  12. #212
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    Download button

    blind or dumb, i cannot locate the download button in any of your post

  13. #213
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    how do you get the addons like that.

    Hey Lore how you get the addons like that i like that settup please email me at Pimp_boi_99@hotmail.com

  14. #214
    Quote Originally Posted by Lepperkohn View Post
    blind or dumb, i cannot locate the download button in any of your post
    He recently took the download out. It was out of date, and having to keep up on all of the addons, plus maintaining the configurations for them, proved to be a little too much.

    For the most part, if you just download the addons he's got listed, and then spend a little bit of time tweaking them to your desire, you'll get the results that you're looking for (or at least close to it.)

  15. #215
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    173
    Quote Originally Posted by Hungrymidget View Post
    Hey, I might be a bit late on this thread but I would like to know how set up the different icons on the top and bottom of Lore's UI, etc. the professions/mail/gold that sort of stuff.

    If anybody could help I would be very thankful.
    That is Fubar and you can add different addons to Fubar to get what you are looking for. I am not sure what they are exactly but there is a large choice of stuff to add like the guild, gold, and so on.

  16. #216
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Please gief back your download link mate :-(( it really helps with your wtf and saved variables on setting up the UI, not hard just to update the addons or download the addons

  17. #217
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    How'd you get the 3d portrait on the top portion in pitbull? so its portart bar,HP bar, resource bar.

    When I try setting it up it just goes to the side like the original blizzard frames. Can't seem to find the option for it.
    Edit:
    nvm, I think I got it. It was greyed out before dunno why but it lets me move it to the top now.
    Last edited by Perona; 09-05-2009 at 01:53 AM.

  18. #218
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    What are your settings for Grid Lore, as I want my mine to look like yours hopefully

    Thanks

  19. #219
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21
    Hey Lore,

    Just curious, what is that bar at the top of your UI, seen on this video: YouTube - TankSpot's Guide to Coliseum: Lord Jaraxxus (10-man)

    It looks like Smarty, but it doesn't look like that's been updated in the last year.

  20. #220
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1

    I can't seem to get rid of the character frames

    Im trying to get rid of the character frames that are on the left side of my screen.

    http://home.comcast.net/~testytester/problem.jpg

    help?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts