+ Reply to Thread
Page 10 of 17 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 322

Thread: Xav's UI

  1. #181
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    type /yatba
    then load my profile
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  2. #182
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    also I noticed you aren't using a widescreen monitor, so everything is going to look very awkward and messed up for you by default =/
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  3. #183
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Renton, WA
    Posts
    35
    Yeah I'm on my laptop because I'm over at my girlfriend's parent's house, so when I get back home it will be fine, but overall without a wide screen it looks fine to me.

  4. #184
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sandbach, Cheshire, England
    Posts
    13
    The add-on that shows the sunder armour and demoralizing shout, whats that called, i wanna get rid of it because i am a paladin :O

    thanks in advance

  5. #185
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    16,428
    Smarty I believe.

    READ THIS: Posting & Chat Rules
    Quote Originally Posted by Turelliax View Post
    I will never be a kaz.. no one can reach the utter awesomeness of you.
    http://i.imgur.com/3vbQi.gif

  6. #186
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    1,390

  7. #187
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    Quote Originally Posted by Jazadin View Post
    The add-on that shows the sunder armour and demoralizing shout, whats that called, i wanna get rid of it because i am a paladin :O

    thanks in advance
    You can customize it to display anything by the way, not just sunder/demo etc.
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  8. #188
    About how much additional memory will I need for this.
    I'm running Vista with 2 gigs of RAM and by the looks of it I won't be able to handle it without my FPS dropping into the teens.

  9. #189
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    Quote Originally Posted by Velendra View Post
    About how much additional memory will I need for this.
    I'm running Vista with 2 gigs of RAM and by the looks of it I won't be able to handle it without my FPS dropping into the teens.
    UI's take up very little memory, mine in particular is pretty lightweight compared to most. Add-on Memory shows 18.5mb for me ingame. A quick poll of guild chat shows it was less than nearly everyone's, as another comparison.
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  10. #190
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    20
    Thank you for uploading your UI Xav! I think I am going to like it once its working for me but can someone tell me what is making the all the buttons that I cant use go black? I am not sure how to turn it off

  11. #191
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    What addon send yours TPS for a fight to the chat box?

  12. #192
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Redmond, WA
    Posts
    959
    18mb is *really* small for a UI these days for a full pack like this. I don't think I've been able to get mine that low since I used Nurfed.

    @Velendra: Anything under 30 should be fine. Things like Recount, QuestHelper, or Auctioneer are going to eat up A LOT of memory so just disable those before raiding.

  13. #193
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    40
    Xav, if you don't mind me asking how exactly did you get your Ghost Pulse to pulse when you gain Sword and Board? I'm assuming that I've set everything up correctly to have it display similar to yours but it still does not pulse when I gain the buff. Any help would be great. Thanks.

  14. #194
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    1,277
    Quote Originally Posted by Zph View Post
    Xav, if you don't mind me asking how exactly did you get your Ghost Pulse to pulse when you gain Sword and Board? I'm assuming that I've set everything up correctly to have it display similar to yours but it still does not pulse when I gain the buff. Any help would be great. Thanks.
    I gave up trying to get it to work. tried redownloading and such and configuring the settings but nothing i do ever pulses sword and board unfortunately. wish i knew where the problem was.
    "If I'm doing a fight and I need more threat... I try harder. If I'm doing a fight and I need my taunts not to miss, then I wear hit." -Veneretio

  15. #195
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    http://www.tankspot.com/forums/f120/...tml#post121521

    Apparently there was an error people were having using the curse version of GP, so try this one

    Ghost: Pulse : WoWInterface Downloads : Ace: Combat

    (Or use the one in my compilation, and my lua settings for GP, too)

    By far the most commonly asked question, which is a pity, since it's already answered in this thread!
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  16. #196
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    Tonight if I remember I'll see if I can fraps a very short tutorial of setting up ghost pulse. If I can't get it to work on a fresh "set up", then I'll simply be content with knowing my previously set up lua is the only working one EVER.
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  17. #197
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    40
    Even though the question had be asked before thanks for the reply. I downloaded the addon from the URL you linked and it works perfectly. Again, thanks a ton.

  18. #198
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lynchburg, VA
    Posts
    256
    Can you point me where you are getting your Smarty version from? I dont see it on curse and the wowinterface version is pretty old.

  19. #199
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    how do you move the portrait, charecter picture thingy elsewhere?

  20. #200
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    Addon: Smarty - Death & Taxes - Now with X360 Avatars (edit profile & add gamertag)

    That's smarty, looks like someone picked it up and changed the project. I haven't tried the new version yet, I'll be doing that today/this weekend.

    To move the frames, go into the pitbull configuration, Unlock, and move stuff around. Then lock again when done.
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts