+ Reply to Thread
Page 5 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 322

Thread: Xav's UI

  1. #81
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    Quote Originally Posted by fallougin View Post
    how do i get my combat log either to appear or am i missing something
    It should be on the top left of the screen, but it's probably all locked in - have you hovered over that area, or does it show anything when you get in combat and things happen to you?
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  2. #82
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    i tried rolling over it and tried fighting but nothing shows up

  3. #83
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Leeds, UK
    Posts
    106
    Public apology first before I send Xav a more private one.

    There's absolutely nothing wrong with this UI pack, nor indeed with the others that are more functional than aesthetically pleasing and of course the look of your UI is entirely subjective & personal. It's great that Blizzard has given us the flexibility to have such individually customised UIs and would be an awful shame if we couldn't.

    People like Xav going out of thier way to post their UIs as packs for the less mod savvy amongst us are a great asset to the community & deserve gratitude and respect.

    I broke the golden rule of forum posting lastnight i.e. never post when drunk, tired and annoyed about something else, you're almost always going to make an arse out of yourself... and sure enough I managed it!

    So, my sincere apologies to everyone for messing up the thread with a retarded post.

  4. #84
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    Quote Originally Posted by fallougin View Post
    i tried rolling over it and tried fighting but nothing shows up
    That's odd. Go into your \WTF\Account\AccountName\Realm\Character

    directory and delete chat-cache.txt and layout-local.txt

    That'll default the chat and combat log frames so you can then do what you like with them.
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  5. #85
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    17
    I actually think this UI looks extremely sleek + sexy =]

    gotta customise it a little bit but overall it's the first ui compilation that's got me away from mirage ui in a longggggggggg time!

    kudos!

  6. #86
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    17
    1 thing I noticed is that on certain parts of the screen there are bits where I can't click through... any ideas about this? it's a bit annoying when I'm trying to turn but can't

  7. #87
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    Hm, I haven't experienced that. Where are the "spots"?
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  8. #88
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3,897
    i seem to recall there was a bar that you had enabled but set to "always hidden" that when you clicked off lock then relocked it would appear. i just disabled that bar altogether.



  9. #89
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    10
    Xav I was wondering how you configured Ghost: Pulse to display the procs for sword and board? I messed around with it and couldnt get it to show up.

  10. #90
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    1. Go into "Frames" and create a new frame named "S&B"
    2. In the settings for that frame, check "Player Buff Gains" and uncheck everything else.
    3. Still in the settings for the frame, type "Sword and Board" into the whitelist field and press 'Enter'.

    You can repeat that for every Pulse you want, if you want the pulses in different spots, like I have them. I have 3 different profiles due to the 3 different locations. If you want them all in the same spot, you can just make a generalized one and whitelist more than just the one ability.
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  11. #91
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Yardley, PA
    Posts
    1,222
    Xav,

    Any update on a Smarty for 3.0.x?
    Luck is what happens when preparation meets opportunity. -Seneca
    Everyone marvels at a square egg, but only the chicken understands the PAIN.

  12. #92
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    smarty's been working for weeks, it's updated in my compilation, and updated on dnt's site.
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  13. #93
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Yardley, PA
    Posts
    1,222
    OK, thanks. Lost track of it with a mess of other things going on.
    Luck is what happens when preparation meets opportunity. -Seneca
    Everyone marvels at a square egg, but only the chicken understands the PAIN.

  14. #94
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    98
    Quote Originally Posted by Xav View Post
    1. Go into "Frames" and create a new frame named "S&B"
    2. In the settings for that frame, check "Player Buff Gains" and uncheck everything else.
    3. Still in the settings for the frame, type "Sword and Board" into the whitelist field and press 'Enter'.

    You can repeat that for every Pulse you want, if you want the pulses in different spots, like I have them. I have 3 different profiles due to the 3 different locations. If you want them all in the same spot, you can just make a generalized one and whitelist more than just the one ability.
    Is there something else I have to do to make s&b pop up when it procs?
    Did as you wrote here didnt work. Checked everything and checked it out again(Player buff gains on ofc ), didnt work. Reseted profile, and still didnt work
    Any idea what the problem might be?

    Thanks in advance

    -EDIT- Tried out using the wowinterface download instead of the curseclient one. Worked after deleting the cc one and putting the wowinterface one in my folder instead
    Last edited by Noraxe; 10-29-2008 at 12:46 PM.
    Noraxe
    Magtheridon EU

  15. #95
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Canada
    Posts
    164
    Ive been insanely bored with WoW lately and stumbled apon you UI so i decided to give my UI and overhaul and i have to say im liking what you've done everything worked great i especially like the S&B pop up nice little extra feature (I just changed my buff bar to SBF i prefer it more .... Sry >.> ) Other then that this is a great UI Compilation Much Thanks Xav.
    The answer is user error

  16. #96
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1
    Xav,

    Great UI. I have managed to install it but have a couple of questions.

    On the side of your player frame is a bartender bar that only shows up when you mouse over it? How do you do this as I don't see anything in bartender which allows for this? Also, what buttons are in your version as none of your screen shots show it?

    Any chance you could provide your keybindings? I would love to see how you have those setup.

  17. #97
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    To have a bar only show up when you mouse over the area, enable "Fade Out" checkbox in the General Settings of the bar. Then, below that, you can modify the transparency of it when it's not moused over (if you don't want it to completely go away), and the speed at which it fades in/out with the other slider.

    Oops. As for what I have in it, it's miscellaneous stuff. First Aid, Jewelcrafting, Leatherworking, and Cooking.

    As for my keybinds, this is what I use

    1 Taunt
    2 Devastate
    3 Heroic Strike
    4 Shield Slam
    5 Shield Block
    6 Revenge
    7 Shockwave
    R Demoralizing Shout / Piercing Howl
    F Thunderclap / Hamstring
    Z Shield Bash+Charge macro
    C Cleave
    Shift-1 AOE Taunt
    Shift-3 Demoralizing Shout
    Shift-4 Battle Shout
    Cntrl-4 Commanding Shout
    Shift-F Mocking Blow
    Cntrl-F Concussion Blow
    G Bandage
    Shift-G Last Stand
    Cntrl-G Trinkets
    Shift-Z Human Racial
    ` (tilde key) Berserker Rage
    F1 Battle
    F2 Defensive
    F3 Berserker
    F4 Disarm
    H Target self
    Shift-H Intimidating Shout
    T Attack
    X Marking program (BaudMark)
    V Assist
    Last edited by Xav; 01-15-2009 at 07:05 AM.
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  18. #98
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3,897
    is there any way with sraid to make the mana bars more consistant

    sometimes they are perfect but then the bar next to it will be 1/2 the height

    on that same note is there a GUI for sraid positioning? if group 2 is 1/2 a pixel higher than group 1 and 3 it drives me nuts being able to type in x: -1000 is so much easier then overlaying the groups and hoping your hand is steady enough to not move the frame up or down while moving it sideways.



  19. #99
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,630
    You can edit the positioning in the LUA, but I generally do it by hand. Yeah, it's really really bad, I know, we've been suggesting it for years

    As for the mana bar issue, I don't know what you mean, I don't think I have that...? Have a picture?
    Xav
    Formerly Xavastrasz
    Quote Originally Posted by Rak View Post
    control+c control+v amirite?
    Quote Originally Posted by Magnuss View Post
    Hell no, its Xav, he is gonna type that bitch till his fingers fall off.

  20. #100
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3,897
    hrm, upon trying to reproduce it, it looks like it shrinks when someone is out of range (even with the range checker turned off)

    that said the mana bars are still really small compared to the health bars is there any way to make them 50/50 in the height of the frame as opposed to the 80/20 they are now?



+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts