+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Frustrating link issue, anyone know about the //'s?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Tacoma, Wa
    Posts
    8,766

    Frustrating link issue, anyone know about the //'s?

    I've got a few places on the website where if I go there, then link back here, I wind up with the following:

    http://www.tankspot.com/forums//index.php

    Note the double //'s after the forums. I assume (could be wrong) that this will cause issues with cookies and needing to log in more than once. Any idea what could be causing this?

    (this has not been manually entered anywhere I know of)

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    16,378
    what coding is vBulletin done in, the //'s seems to be a parsing error with whatever language it is done in (sometimes pre-generated code assumes it'll be in say java where if you physically want / in a text you have to use // to indicate its a symbol / and not just an indicator like /n). I'm assuming its something like this, but am not sure of the solution yet.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Tacoma, Wa
    Posts
    8,766
    PHP. But, the issue was solved, I had mistakenly put in a / where there shouldn't have been one in one of the primary settings.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    16,378
    oh, well, then ignore the whole // thing i mentioned, silly cider lol.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts