PDA

View Full Version : EU [H] Zen, 11/12 heroic ICC25 [Danish guild]Thrane_dk
05-13-2010, 11:00 AM
Zen - Dansk Horde Guild - Mazrigos - Website: http://www.zenguild.dk (http://www.zenguild.dk/)


Om Zen
Zen er en dansk guild, opstået med spillere fra de bedste danske horde guilds så som Lokes List, Fused, Dynamic og Whordinary.

Zen er et semi-harcore, men ultra seriøs dansk endgame raiding guild der ønsker at afprøve de yderste grænser spillet har at tilbyde.

Vi adskiller os fra mange andre seriøse endgame guilds, ved kun at raide tre dage om ugen under progress. Tiltrods for vi kun raider tre dage om ugen (ca. 13 timer ugentligt) og dermed raider langt mindre end de fleste andre top guilds, ønsker vi stadig at være yderst konkurrencedygtige omkring first kills.

Vores guild struktur er af den mere regulære slags. Vi har en guild master og en håndfuld officerer som tager sig af den daglige drift af guilden. Vi anvender ikke class leaders som andre guilds. Vi forventer, at vores spillere selv er med til at forbedre deres output gennem dialog og debat med guildens øvrige spillere. Nye trials der bliver taget ind får i stedet tildelt en sponsor i form af en af vores mere garvede spillere. Sponsoren vil være med til at hjælpe den nye trial med de små, men vigtige, basale ting der er som en ny spiller i en guild.

Omkring raiding anvender vi et signup system, hvor spillere bliver udtaget senest 24 timer før et raid. Vi ønsker ikke og spilde hinandens tid, så er man ikke på holdet til et raid, så ved man det dagen før, så man har mulighed for at tilrettelægge sin tid efter det.
Loots bliver fordelt fra vores Loot council som består af officererne i raidet. Vi gearer meget bredt og efter hvem der får mest ud af det. Altid guilden foran manden.

Vores målsætning og vision
Vores overordnede vision for vores guild er meget simpel; Vi skal være den bedste danske guild.
Vores overordnede målsætning er helt central; Vi skal være blandt de guilds der får Lich King ned på heroic-mode inden expansionen.

Bemærkelsesværdige highlights/progress
- Tirsdag den 22. september: Zen ’fødes’ med dedikerede spillere fra Lokes List, Dynamic, Fused og Whordinary
- Søndag den 1. november: Call of the Grand Crusade (25) complete sammen med A Tribute to Mad Skill (25) som world #252 og nummer 1 blandt danske guilds.
- Torsdag den 10. december: Afsluttede patch 3.2 med Tribute to Insanity (25) (http://www.zenguild.dk/video/Zen_Tribute_to_Insanity_10thDec_conv.html) som world #371 og selvfølgelig som nummer 1 blandt danske guilds.
- Tirsdag den 12. januar: Professor Putricide (http://www.zenguild.dk/video/Zen_Putricide25_12thJan_stream_conv.html) nede i ICC25 med 4 trys tilbage det første reset.
- Søndag den 21. februar: Lich King besejret på 25man normal mode.

Den nære fremtid
Vi står foran Lich King på heroic mode og det vil kræve blod, sved og tårer fra alle spillere i guilden.

Hvad har vi brug for?
Vi leder altid efter de bedste af de bedste af hvad Danmark har at tilbyde. Det der adskiller os mest fra andre top guilds er vores høje forventninger og krav til vores medlemmer. Vi forsøger konstant at presse mere performance output ud af vores spillere og forventer at alle holder et konstant højt niveau. Selvom mange er af den opfattelse, at sværhedsgraden i wow er relativt lavt, så er det vores overbevisning, at enhver af vores medlemmer skal forsøge og forbedre sig fra raid til raid, også selvom du mener du er så god som du overhovedet kan blive. Igen, vi vil kun have de bedste spillere Danmark har at tilbyde.

På http://www.zenguild.dk (http://www.zenguild.dk/) kan du altid finde en opdateret oversigt over hvilke classes vi mangler.

Vores krav til dig
Vi har en tæt og kompakt raid gruppe og derfor vægter vi aktivitet og loyalitet rigtig højt. Det betyder bare samtidigt, at vi også stiller rigtig store krav til vores raidere.

1. Fejlfri performance – alle encounters i wow er forskellige, og det er hvordan du former din egen DPS/HPS strategy der afgører, hvordan du kan maksimere dit output. Spillere der hurtigt kan tilvænne sig nye som gamle encounters er spillere der har vores interesse.

2. ”Perfekt tilstedeværelse” – maksimum performance er helt sikkert nødvendigt, men vi er på ingen måde interesserede i spillere der tunnelvisioner på deres recount eller raid frames. Vi er kun interesserede i spillere der hurtigt og effektivt kan tilpasse sit spil til omgivelserne og samtidig optimere deres eget output.

3. Indlæringsevne – Det er sjældent man finder spillere der er perfekt til alt de foretager sig. Dermed ikke sagt at vi ikke tillader en lille smule arrogance, men i et raid miljø, og specielt i forbindelse med progress, er det et MUST at alle spillere er åbne for konstruktiv kritik og eventuel tilrette deres personlige strategi i en konkret encounter. Vi leder efter spillere der kan tænke selv (som ikke behøver blive mindet om specielle abilities på ventrilo). Vi foretrækker spillere der kan holde dem selv kørende mens de opretholder #1. og #2.

4. Vilje og begejstring – Inde i enhver vinder finder man en jernhård vilje til sejr og samtidig en næste barnlig begejstring for det de foretager sig. Den samme vilje og begejstring skal du også besidde for at kunne holde dig foran i feltet. Vi forventer ikke at skulle babysitte dig og lære dig at kende din karakters stærke og svage sider. Det forventes, at du selv tager initiativ til at forbedre din præstation ligesom du kan forvente det præcis samme af os.

5. Alder - Vi har et minimumskrav på 18 år for medlemmer, er du ældre er dette absolut ikke et minus; Vi er et "voksent" guild.

6. Blizzard Authenticator - Vi ser meget gerne, at alle vores medlemmer ejer og anvender en Blizzard Authenticator.

Ydermere;
- Du kan raide både tirsdag, torsdag og søndag fra 19.00 til 23.15
- Du har mange års erfaring med raiding i wow
- Du brænder for at endgame raiding
- Du møder op forberedt
- Du har installeret Ventrilo software og har en mikrofon der virker
- Du kender og bruger relevante raid addons (Vi fortæller dig ikke hvordan det SKAL se ud, men vi stiller krav om hvordan det IKKE SKAL se ud)

Bliver du optaget i Zen vil du i starten skulle igennem den obligatoriske prøve-periode. Længden på denne er individuel fra person til person. Det kan være alt fra én uge og frem. Selvom vi har en, synes vi selv, grundig screeningsproces, har både du og vi brug for, at lære hinanden bedre at kende. Du vil blive målt og vejet ud fra dine præstationer både inde og uden for raids. Det er dog ikke kun dine evner i wow der måles, men i høj grad også dine egenskaber som menneske og hvordan du passer ind i guilden. I samme periode har du jo også selv muligheden for at se os an, så du med sikkerhed ved, at du er kommet det helt rigtige sted hen.

Godfornøjelse

Venlig Hilsen
Zen, Mazrigos-EU