PDA

View Full Version : Wowhead?



Bloodwraith
03-03-2010, 05:29 PM
I haven't been able to use Wowhead for a few days now. Anyone know why it's down?

http://www.wowhead.com/

Kazeyonoma
03-03-2010, 05:44 PM
i used it today BW, what kind of error are you getting?

edit: yep just went there just fine.

It's possible your ISP's DMS isn't updated and Wowhead changed IPs?

Destruyen
03-03-2010, 07:07 PM
both the site and the client are working fine for me.

Bloodwraith
03-04-2010, 03:21 PM
I get:

"The connection has timed out

The server at www.wowhead.com is taking too long to respond."

I haven't had any problems with other sites, just wowhead.

Any suggestions? Thottbot is lame!

Bodasafa
03-04-2010, 03:45 PM
Its working fine for me as well.

The only thing I can think of is if you are running No Script and have it marked as untrusted that could present an issue.

Mhoram
03-04-2010, 05:50 PM
Maybe try flushing your DNS and see if that resolves it.

Bloodwraith
03-05-2010, 03:19 PM
I turned off my modem and router along with everything that connects to them. Waited 10 minutes and turned them back on and it works perfectly fine now. Really weird O_o