PDA

View Full Version : How do you move Chatter and Status Window?



Reverb
01-09-2010, 02:37 PM
I can't figure out for the life of me how to move them. If it's something really obvious, I'm sorry that I didn't notice it.

>___>

Reverb
01-09-2010, 03:16 PM
Figured out how to move Status Window, now just Chatter.
Anyone?
:(

Kintoro
01-09-2010, 03:44 PM
unlock chat settings under Interface and Social ... then drag it to where you want to, then reverse steps to lock it i believe

Reverb
01-09-2010, 04:22 PM
That didn't allow me to move the 'General' chat window; just the Combat one. How do you move the one that displays typed messages?

Edit: Nevermind, I got it to work. Had to right-click the General Tab and unlock that one as well. Thanks, Kintoro. :)