PDA

View Full Version : [H]Fused@Magtheridon - DANISH Guild - Søger medlemmer til ToC Grand 25manGeritixxi
09-12-2009, 03:16 AM
DANISH VISION

http://img411.imageshack.us/img411/1251/wowscrnshot081109224232.jpg

Fused – Dansk Horde Guild – Magtheridon - Søger nye medlemmer til ToC Grand 25man – Website: Fused (http://www.fused.dk)

Om Fused
Fused er en seriøs dansk Horde Pve-Guild, på serveren Magtheridon. Vi har eksisteret siden udgivelsen af Wrath of the Lich King. I foråret 2009 skete der en større omstrukturering af guilden og dens medlemmer. Denne omstrukturering er nu ved at bære frugt og vi er meget tilfredse med tingenes tilstand.


Vi adskiller os fra mange andre seriøse endgame guilds, ved kun at raide tre dage om ugen under progress. Det er et helt bevist valg fra vores side og et valg vi har tænkt os at holde.


Vi gør vi os stor umage med at forberede os på nye encounters. Det gør vi ved blandt andet, at bruge meget tid udenfor vores raids på at læse taktikker og se film fra andre guilds. I fremtiden vil vi også sætte raids op på PTR-klienten (”Public Test Realm”) når nye encounters skal testes. Det er alle tiders chance for os, for at forbedre os og det giver os en stor fordel når patchen rammer live-klienten.


Vores mål
For os er to målsætninger helt centrale; Spiller tilfredshed og effektive raids.

Vores vision og mission
Vi skal være blandt de bedste pve-guilds i danmark og blive der.

Raid progression
Vores aktuelle status kan til en hver tid ses på vores hjemmeside.

Vil du vide mere?
På Fused (http://www.fused.dk) kan du altid læse en mere uddybende og opdateret beskrivelse af vores guild, mål og visioner.

Hvad har vi brug for?
Vi er altid på udkig efter nye dygtige spillere til vores raid team. På vores hjemmeside kan du altid finde en helt opdateret liste over ledige pladser. Du skal dog ikke holde dig tilbage med at ansøge selvom det ved første øjekast ikke ser ud til vi har brug for netop din class.

Vores krav til dig
Vi har en tæt og kompakt raid gruppe og derfor vægter vi aktivitet og loyalitet rigtig højt. Det betyder bare samtidigt, at vi også stiller rigtig store krav til vores raidere.
- Du kan raide både tirsdag, torsdag og søndag
- Du har mange års erfaring med raiding i wow
- Du er en moden, min. 18 år, men gerne ældre
- Du brænder for at endgame raiding
- Du har PVE relevant main spec.
- Du har ”entry level Ulduar”-gearet
- Du møder op til alle raids
- Du møder op forberedt
- Du har installeret Ventrilo software og har en mikrofon der virker
- Du kender og bruger relevante raid addons


Længden på prøve-perioden er individuel fra person til person. Det kan være alt fra én uge og frem. Selvom vi har en, synes vi selv, grundig screeningsproces, har både du og vi brug for, at lære hinanden bedre at kende. Du vil blive målt og vejet ud fra dine præstationer både inde og uden for raids. Det er dog ikke kun dine evner i wow der måles, men i høj grad også dine egenskaber som menneske og hvordan du passer ind i guilden. I samme periode har du jo også selv muligheden for at se os an, så du med sikkerhed ved, at du er kommet det helt rigtige sted hen.Ansøgning
Vi har udformet en skabelon som du skal udfylde. Det er en god ide, at du bruger lidt tid på den. Vi læser mange ansøgninger og vi kan let se, hvem der har brugt tid på sin ansøgning og hvem der ikke har. Du finder skabelonen på forummet Fused (http://www.fused.dk).

Behandling af ansøgningen
Ledelsen vil i fællesskab behandle din ansøgning. Du vil enten blive afvist med en kort begrundelse, eller du vil blive indkaldt til en nærmere samtale på Ventrilo/ingame.

Vi forsøger, at gøre alt dette så hurtigt som muligt, men beder dig om at have lidt tålmodighed da vi som regel har flere ansøgninger af gangen, hvilket kan forlænge processen.


Godfornøjelse
Venlig Hilsen

Fused, Magtheridon-EU

Geritixxi
09-12-2009, 03:17 AM
http://img34.imageshack.us/img34/263/anub25man.png

Bump. Fused stadige på udkig efter nye medlemmer. Visit Fused (http://www.fused.dk)

Geritixxi
09-12-2009, 04:13 AM
bump

Geritixxi
09-13-2009, 02:39 AM
Bump. Fused er stadige på udkig efter nye medlemmer til progress ToC Grand 25man.
Visit Fused (http://www.fused.dk)

Geritixxi
10-02-2009, 05:17 AM
bump