PDA

View Full Version : Web stability?



Ciderhelm
07-24-2007, 03:34 PM
I'm in contact w/ support for KnownHost after I noticed the server go down a few minutes ago. It came back up, possibly automatically?

Has this been happening several times today?

I have not been on during the morning to see.

Anyhow, it could be several issues, we'll see what Support has to say. It may very well be time to upgrade memory again. :D

Kazeyonoma
07-24-2007, 03:57 PM
i haven't noticed anything.

Ciderhelm
07-24-2007, 04:00 PM
In response, all databases have been backed up to my hard drive at this time, and all databases will be backed up nightly with KnownHost.

This appears to have been a restart of services via the virtuozzo panel. In the worst case, it means my admin password was compromised. It has been changed.

If there are any continued issues please let me know via e-mail (as the site itself may go down) -- ocallahan@gmail.com.

Mozman
07-24-2007, 06:18 PM
I don't think this is related but FYI I first bookmarked http://tankspot.com and went to it np - I now get the following message


Mozman, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

So, I changed it to http://ciderhelm.tankspot.com

Ciderhelm
07-24-2007, 06:22 PM
Try again. I moved your usergroup to Author, and that didn't automatically update permissions.

Mozman
07-24-2007, 07:33 PM
thanks - the error message is gone at http://tankspot.com tho I don't see much else beside the banner and pic. At http://ciderhelm.tankspot.com you can see much more including the tank calc
getting to http://ciderhelm.tankspot.com is not intuitive (at least for me), perhaps you need a link to it in your Tankspot Calculator sticky.. ;)

Ciderhelm
07-24-2007, 07:39 PM
oh wow.

your usergroup was defaulted to "No" on all modules as well. apologies! Let me finish updating the calculator post and I'll jump to that.

Ciderhelm
07-24-2007, 08:05 PM
Try that now Mozman

Mozman
07-24-2007, 08:10 PM
excellent ;)